60 runder rundt sola

I dag er det 17. desember og det betyr at jeg har bursdag. Ikke nok med det, men trur du ikke jeg bikker 60 da gitt!

Seksti år høres egentlig sjukt mye ut når jeg sier det høyt, så det prøver jeg å unngå idet lengste, men uansett hvordan jeg vrir og vrenger på det, så syns jeg fortsatt det er innmari morsomt å ha bursdag!

Det betyr imidlertid at jeg ikke gidder å gjøre noe annet enn det jeg har lyst til i dag – og jeg har i grunnen ikke lyst til å lage stjerner. Så jeg tar meg rett og slett den frihet å ta meg «a day off»! Det er tross alt ikke hver dag man runder sola for 60.gang.

» Jeg vil danse mot vår..» – selv om jeg er seksti år – heey!

Hvis du lurer på hvordan det kjennes ut å være seksti, så føles det på en måte litt som at når det barnet som fortsatt lever i beste velgående inni deg et sted, står og banker på døra og spør om du vil bli med ut å leke, så svarer du omtrent noe sånn som at: «Jada, men vent litt’ a – jeg må bare finne lesebrillene mine først..».

Selv om absolutt hvert eneste godt voksne menneske jeg noen gang har truffet på min ferd gjennom livet har brukt ulidelig mye tid på å fomle, rote og lete etter lesebrillene sine, gikk jeg lenge rundt i trygg forvissning om at jeg aldri, aldri noensinne kom til å bli rammet av noe tilsvarende.

Nå skulle dette vise seg å bare være en av flere vrangforestillinger jeg gikk rundt med i forhold til eget kroppslig forfall.. – men shit heller!

Selv om årene begynner å sette sine spor, så fins det heldigvis flust av gode og effektive løsninger på sånt i våre dager.

Forsvarets Ray-Ban’s for eksempel, er helt uslåelige når det kommer til å fjerne både rynker i panna og eventuelle poser under øynene – selv om designet med fordel kunne vært litt kulere kanskje…

Big sunglasses hide all sins!

Og den andre halvparten tar 2020 seg av…

Så langt syns jeg livet har vært en kul og spennende reise.

Noen ganger har det til og med nesten vært i kuleste laget… I tilfelle du skulle lure – jeg er ho i den blå hjelmen 😁

Det har bestått av massevis av små, store og kjempestore oppturer – og noen små, men også noen skikkelig store nedturer.

Helt klart en (t)opptur! Lurer litt på om jeg kanskje skal bli statue i mitt neste liv…

Åsså har det vært ganske mange rettbortoverturer – eller helt vanlige hverdager som det ofte kalles.

Det er nå en gang stort sett dette et helt allminnelig liv er bygd opp av – et sammensurium av alt mulig, tusenvis av små og store opplevelser, erfaringer, sorger og gleder – alt sammen vevd inn i hverandre i en salig røre – til en slags helhet.

Med aller, aller flest av de fine dagene sammen med de aller, aller fineste folka, syns jeg uansett at jeg har vært utrolig heldig med livet mitt så langt, og jeg føler meg superprivilegert!

Og jeg er ikke ferdig enda!

Med livet mener jeg.

Dette innlegget derimot, har jeg tenkt å runde av til fordel for noen forførende deilige dufter som smyger seg ut fra kjøkkenet og en ikke så verst megakul kokk!

Så nå blir det partyparty i den bittelille kohorten vår – og i morra er forhåpentligvis alt tilbake i normal stjernemodus igjen!

ha en superfin kveld du også!

Legg igjen en kommentar