Ny dag ny stjerne!

stjerner av hyssing og lim

Av og til kan komme overraskende fine ting ut av en real grisejobb – og det er ikke til å komme fra at skapelsesprosessen av disse stjernene har lett for å medføre litt søl og klin, men det er egentlig bare å holde seg oppå en gammel avis eller lignende, så går det helt fint.

De krever lite av materiell, er enkle å lage – og sluttresultatet tar seg veldig godt ut på juletreet!

Du trenger:

Hyssing eller bomullsgarn, trelim og noen små kakeformer med stjernefasong.

Slik gjør du:

Bland trelim med en skvett vann i en skål, sånn at det blir mer tyntflytende, (omtrent som velling), og legg hyssingen/garnet i dette et par minutter til det er godt gjennomtrukket. Deretter arrangerer du hyssingen oppi formen sånn som du vil ha den og setter det hele til tørk.
Vil du justere på noe underveis er dette enklest å gjøre når det får stått en liten stund. Det er også lurt å presse trådene litt sammen under tørkeprosessen, slik at de får best mulig feste i hverandre.

stjerner av hyssing og lim

Ta figurene ut av formene når de er tørre og tilfør mer lim hvis det trengs enkelte steder.

stjerner av hyssing og lim

Superfin dag til alle!

Legg igjen en kommentar