God jul til dere alle!

julekrybbe

Da var det sannelig julaften da, og det betyr at både jeg – og sikkert alle andre i grunnen er i mål med det meste av det som gjøres skal. I hvert fall med det vi rakk. Og det vi ikke rakk – det kan vi jo ta en annen gang. Det er jul nå, og det er på tide å la freden få senke seg. Derfor har jeg ikke tenkt å lage noe mer julepynt før til neste år.

Men ikke noen jul uten et Jesusbarn, så i dag har jeg lyst til å vise fram noe som andre har laget i stedet, nemlig den kule julekrybba mi. Den kommer fra Afrika og er lagd av maisblader og litt annet rufs. Jeg elsker ting som er rare og annerledes og ikke helt A4, og denne falt jeg pladask for da jeg fant den på et julemarked i Bøndernes hus i Degernes for noen få år siden.

julekrybbe

Fordi julepynt er sånne ting som bare kommer fram i lyset en gang i året, blir det et alltid like gledelig gjensyn med disse snodige figurene hver gang jeg pakker dem ut av esken sin.

De ser like forskrekka ut hele gjengen …

julekrybbe

julekrybbe

julekrybbe

julekrybbe
… og jeg er sikker på at jeg har verdens spisseste Jesusbarn

Jeg elsker disse raringene, og med julekrybba pent på plass – selv om den muligens kunne trengt en slags form for stall …? ønsker jeg hver eneste en av dere som leser dette en god, fredelig og magisk jul, og takker så mye for følget i år! Tusen takk til alle som har likt, delt og lagt igjen hyggelige kommentarer – og til alle som har stukket innom og lest! Dere har gjort det til en sann glede å prøve å holde styr på denne noe vaklevorne bloggen gjennom hele førjulstiden!❤

I love you all, og er nok tilbake igjen utpå nyåret en gang – muligens nærmere påske, men det er neimen ikke så godt å si …

Uansett – ha en fantastisk julefeiring! ❤🌟🎄

Legg igjen en kommentar