Litt om meg

På en bondegård midt i hjertet av Østfold, omgitt av kornåkre og en og annen skaulugg, ligger det et koselig gult hus som internt bare går under betegnelsen Kårboligen. Egentlig er det nokså gammeldags og slitent, med kjøkkeninnredning fra sent femtitall og et elektrisk anlegg som medfører fullt havari i sikringsboksen hver gang noen glemmer seg bort og bruker stekeovn og vaskemaskin samtidig. Det har mer sjarm og sjel enn isolasjon i veggene, 100% naturlig ventilasjon og på sprengkalde vinterdager kan det hende at dobørsten finner på å fryse fast i holderen sin på badet.Men selv om det byr på noen utfordringer og har sine svakheter er det mesteparten av tiden et godt sted å være. Her bor jeg sammen med den yngste datteren min på 18, Anne Maren, en usedvanlig makelig og noe korpulent katt som lyder navnet Kjell Trygve når han gidder og en ikke ubetydelig haug med varme sokker og ulltepper.
Siden det er boligen etter besteforeldrene mine, og dermed var vårt andre hjem gjennom hele barndommen, er jeg helt sikkert inhabil når jeg påstår at dette huset har en spesiell atmosfære og at det lissom sitter en egen trygg og god stemning i veggene her, men det er slik det føles – selv om det neppe ville ha forringet følelsen dersom de hadde hatt en smule glava innabords i tillegg.
Her i Kårboligen lever vi vårt enkle liv i fred og fordragelighet og fyller opp hverdagene på hvert vårt vis,- Anne Maren med skolegang, gutter, musikk og sminke, Kjell Trygve med et evig gnål etter mat og som testpilot av nye soveplasser, og jeg med jobb, familie, hverdagslige utfordringer av ymse slag og hobbyer i alle varianter.
Når helgen kommer stikker jeg som regel innover til Lier der kjæresten min, Drømmeprinzen bor, for å bli skjemt bort med mannlig omsorg, altfor mye mat, god rødvin og vannbåren varme. Det kjennes unektelig ut som en liten luksusferie hver gang, og selv om det kan føles litt tungt å bryte opp og dra tilbake til hverdag og forpliktelser igjen hver søndag, så tar jeg alltid masse gode opplevelser med meg på lasset hjem. Hverdag eller helg,- alt i alt er livet godt å leve og målet er å filleriste hver eneste liten glede ut av det!
For meg er en av disse gledene å skape noe, og mye av fritiden tilbringes med å teste ut nye ideer på hobbyfronten og til å eksperimentere med ulike materialer og muligheter. Derfor har jeg til enhver tid x antall prosjekter på g og kjøkkenbordet fullt av malingflekker. Jeg lagrer på det meste som muligens kan ha nytteverdi og er på konstant skattejakt i både egne og andres skuffer og skap.
Nå har jeg lyst til å dele erfaringene mine og skapergleden med flere, så velkommen til mitt lille univers! Det er en smule kaotisk, men vi har det gøy her!